Elfogták a reptéri tolvajokat, előkerült Babos ellopott holmija is

nlc | 2018. Február 10.
A nyomozóknak az tűnt fel, hogy az indokoltnál több volt a rakodó a repülőgép poggyászterében. Két huszonéves fiatalt gyanúsítanak.

Ahogy arról korábban itt írtunk, a közelmúltban első számú női teniszezőnk, Babos Tímea is áldozatul esett a Liszt Ferenc Repülőtéren dolgozó tolvajoknak. A friss Grand Slam-győztestől édesapja elmondása szerint több százezer forint értékben loptak parfümöt és ékszereket, többek között olyanokat is, amiket Babos karácsonyra kapott a párjától.

A lopásokat a Reptéri Rendőr Igazgatóság kiemelt ügyként kezelte, és azonnal nyomozást rendelt el, miközben a Budapest Airport Zrt. belső vizsgálatot indított. A police.hu most kiadott egy közleményt, melyből kiderült, hogy a lopásokkal két rakodót gyanúsítanak, egy 25 éves vecsési és egy 22 éves monori fiatalembert, akiknél a házkutatás során megtalálták az eltűnt ékszereket és parfümöt.

A rendőrségi közlemény szerint a nyomozóknak az tűnt fel, miközben a rakodási körülményeket igyekeztek tisztázni, hogy a repülőgép rakterében az indokoltnál jóval több rakodó dolgozik, emellett az egyik rakodómunkás a csomagok szállítószalagon történő berakodását indokolatlan módon késleltette.

Az ügyben ma reggel posztolt Babos Tímea is, aki követőinek elújságolta, hogy egy házkutatás során pénteken megtalálták az ellopott holmijait.

Exit mobile version