Sztárok

Szétvágták és kifosztották Babos Tímea bőröndjét a Liszt Ferenc repülőtéren

Szanaszét vagdosták, áttúrták Babos Tímea bőröndjét, és el is loptak dolgokat, amikor Budapestről Dohába utazott. Poggyásza már meggyalázva és kifosztva érkezett az ottani reptérre. Nem nehéz kitalálni, hol történhetett a fosztogatás.

Facebook-oldalán jelentette be Babos Tímea teniszező, hogy felvágták és kifosztották a bőröndjét a budapesti Liszt Ferenc repülőtéren. A Grand Slam-győztes teniszcsillag Dohába utazott Ferihegyről következő versenyére, ám az ottani reptérre a bőröndje szétvágva, áttúrva és hiányos tartalommal érkezett meg:

Mire megérkeztem Dohába, a táskám nyitva volt. Szétszabdalták, és kilopták belőle pár dolgomat. És vajon honnan indultam? Budapestről… 15 éve utazom, és sosem fordult velem elő ilyesmi. Remélem, minél előbb megtalálják a tetteseket Budapesten, mert ez elszomorít! Jó utat mindenkinek, járjatok több szerencsével!

Puszi!

Babos Tímea Dohában szembesült a lopással

A teniszező posztjára kommentben reagált a Budapest Airport vezetője, Hardy Mihály is:

Jelentkezett kommentben a Budapest Airport is, a reptér nevében kommunikáló munkatárs egyből védekezéssel indított, majd megkérte Babost, hogy tegyen feljelentést.

Az elmúlt hetekben elszaporodtak a poggyászfosztogatások a Budapest Airportnál, ahol a légi hatóság egyszer csak rendkívüli ellenőrzést fog tartani, aminek eredményéről majd tavasszal tájékoztatják a közvéleményt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top