Aktuális

Lekapcsolták a spanyol repterek rémét

Lassan ideje lesz rendes szakmát találnia annak a francia tolvajnak, aki immár húsz éve szabadítja meg értékeiktől a figyelmetlen utazókat a spanyol reptereken és a pályaudvarokon.

Ténykedésének utolsó két napján mintegy 11 ezer eurót (3,3 millió forint) lopott el figyelmetlen utasoktól egy 55 éves francia tolvaj Spanyolországban. Vesztét az Atocha pályaudvar biztonsági kamerái és az egyre szaporodó feljelentések okozták. Volt, akinek az állomás kávézójában a szék háttámláján logó retiküljét emelte el, két nőtől pedig akkor lopta el a táskáikat, amikor a biztonsági ellenőrzéshez készülődtek.

Végül elkapták a vasútállomáson fosztogató férfit, aki már vagy húsz éve keseríti meg a spanyol repülőterek és pályaudvarok utasainak életét.

Módszere az volt, hogy a legapróbb figyelmetlenséget is kihasználta, hogy elemeljen egy táskát, vagy bármi értékeset. Bármilyen meglepő, a férfit az elmúlt húsz év alatt már több mint 70 alkalommal vették őrizetbe Spanyolország több városában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top