Aktuális

Elfogták a reptéri tolvajokat, előkerült Babos ellopott holmija is

A nyomozóknak az tűnt fel, hogy az indokoltnál több volt a rakodó a repülőgép poggyászterében. Két huszonéves fiatalt gyanúsítanak.

Ahogy arról korábban itt írtunk, a közelmúltban első számú női teniszezőnk, Babos Tímea is áldozatul esett a Liszt Ferenc Repülőtéren dolgozó tolvajoknak. A friss Grand Slam-győztestől édesapja elmondása szerint több százezer forint értékben loptak parfümöt és ékszereket, többek között olyanokat is, amiket Babos karácsonyra kapott a párjától.

A lopásokat a Reptéri Rendőr Igazgatóság kiemelt ügyként kezelte, és azonnal nyomozást rendelt el, miközben a Budapest Airport Zrt. belső vizsgálatot indított. A police.hu most kiadott egy közleményt, melyből kiderült, hogy a lopásokkal két rakodót gyanúsítanak, egy 25 éves vecsési és egy 22 éves monori fiatalembert, akiknél a házkutatás során megtalálták az eltűnt ékszereket és parfümöt.

A rendőrségi közlemény szerint a nyomozóknak az tűnt fel, miközben a rakodási körülményeket igyekeztek tisztázni, hogy a repülőgép rakterében az indokoltnál jóval több rakodó dolgozik, emellett az egyik rakodómunkás a csomagok szállítószalagon történő berakodását indokolatlan módon késleltette.

Az ügyben ma reggel posztolt Babos Tímea is, aki követőinek elújságolta, hogy egy házkutatás során pénteken megtalálták az ellopott holmijait.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top