Négyszázezer forintért vett lányokat egy győri nő

Hercsel Adél | 2020. Április 20.
Az ország keleti feléből Győrbe csalták az intézetben nevelkedő lányokat, ahol teljes kiszolgáltatottságban, bezárva, prostituáltként dolgoztatták őket.

Az egyik férfi elkövető Győrbe csalt két intézetben nevelkedő, kelet-magyarországi lányt azzal az ígérettel, hogy itt már nem kell prostituáltként dolgozniuk. Cserébe csak takarítás lesz a dolguk. Ehhez képest, miután fejenként kétszázezer forintért a másik férfi és a női elkövető megvásárolták őket 2018 tavaszán, a lányoknak itt is prostituáltként kellett dolgozniuk. Közben azt is mondták nekik, hogy az eladási árakat le kell dolgozniuk, miközben megfenyegették és bezárták őket.

A lányokról, akik közül az egyik még kiskorú volt, a nő erotikus fotókat készített, majd ezeket online hirdetési oldalakra tették fel. A lányok bevételét valóban elvették, akik végül úgy tudtak megszökni, hogy a lakásba érkező újabb prostituált az ajtóban felejtette a kulcsot.

Az elkövetők akár húsz évet is kaphatnak kétrendbeli minősített emberkereskedelem, illetve prostitúció elősegítésének bűntette miatt.

(via)

Még több rendőrségi ügy az nlc.-n: 

Exit mobile version