Életmód

Több késszúrással ölt meg egy nő egy férfit Gödöllőn

Az elkövető a gyilkosságot követően később visszatért a helyszínre, az esetről maga értesítette a rendőrséget.

Több késszúrással megölte ismerősét egy 39 éves nő Gödöllőn – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a rendőrség honlapján.

A közlemény alapján a nő és az áldozat, egy 42 éves férfi között szerda délelőtt egy gödöllői lakásban nézeteltérés alakult ki, aminek következtében a nő egy késsel többször mellkastájékon szúrta, majd magára hagyta áldozatát.

A nő órákkal később visszatért a helyszínre, ahol holtan találta a férfit, majd erről értesítette a rendőrséget – tették hozzá.

A rendőrök elfogták és őrizetbe vették a nőt, aki ellen emberölés megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya kezdeményezte a gyanúsított letartóztatását.

megkéselt egy nő egy férfit gödöllőn

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Az Indirekt.hu a gyilkosság helyszínén élő, „jól értesült utcabeliekre” hivatkozva azt írja, a gyilkosságra kikötözős szexjátékot követően került sor, igaz, arról nincs információ, hogy a késszúrások pillanatában az áldozat ki volt-e kötözve.

További bűnügyi híreink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top