Aggódó sorozatfüggőknek üzent vasárnap az operatív törzs

nlc | 2020. Május 03.
Az operatív törzs vasárnapi tájékoztatóján az aktuális járványügyi helyzet és az érettségi mellett, fél perc erejéig a humorra is jutott idő.

Az operatív törzs vasárnapi tájékoztatóját Gál Kristóf rendőralezredes azzal kezdte, hogy anyák napja alkalmából köszöntötte az édesanyákat, nagymamákat és dédnagymamákat. Ezután ismertette a járványügyi helyzet legfrissebb adatait is, amelyekről itt írtunk bővebben.

Az alezredes után Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős államtitkár az érettségivel kapcsolatos tudnivalókról tájékoztatott. Elmondta, hogy:

Az államtitkár után Kiss Róbert rendőralezredes ismertette a járványügyi védekezés új szakaszát. A kicsivel több mint negyedórás tájékoztatót Gál Kristóf zárta, aki ismét tanúbizonyságot tett arról, hogy remek humora van.

A sorozatfüggő követőink megnyugtatására tisztelettel tájékoztatom önöket, hogy főszereplőnket, országos tisztifőorvos asszonyt csak tegnap és ma kellett nélkülözniük. Holnaptól, ha úgy tetszik az operatív törzs új évadától, dr. Müller Cecília visszatér a képernyőkre.

Ezt a pillanatot 10 másodpercben meg is mutatnánk:

 

Még több hír az operatív törzsről: 

Exit mobile version