Utolsó útjára kísérték a 16 éves Gábort, aki az iskolai zaklatások miatt vetett véget az életének

S. Z. | 2021. Szeptember 17.
Osztálytársai is részt vettek 16 éves Gábor temetésén, aki az iskolai zaklatások miatt lett öngyilkos.

Az egész országot megrázta annak a 16 éves vajai fiúnak a tragédiája, aki az iskolai zaklatások miatt lett öngyilkos Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Gábort csúfolódások és gúnyolódások kergették a végső döntése felé, és ebben kulcsszerep jutott több osztálytársának is.

A Blikk információi szerint a 16 éves fiút pénteken 15 órakor kísérték utolsó útjára, édesanyja és a szűkebb gyászoló család koszorúkkal, virágokkal érkezett leróni a kegyeletét Gábor előtt.

A lap úgy tudja, a fiú osztálytársai, osztályfőnöke és több tanár is részt vett a temetésen. Az osztálytársak a sor végére álltak be, és együtt kísérték a menetet a sírhelyhez.

A gyászoló édesanya pár nappal ezelőtt még nem szerette volna, ha a temetésen részt vesznek fia azon osztálytársai is, akik gúnyolták őt. Aztán a fia osztályfőnökének kérésére meggondolta magát, aki elmondta neki, hogy nagyon sokat jelentene az osztálynak, ha együtt, az egész osztály részt vehetne a fiú temetésén. Azt is igyekezett figyelembe venni azt is, hogy gyerekekről van szó, és azt gondolja, hogy a megbocsátással a gyásza is könnyebb lesz.

Van segítség!

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Exit mobile version