Hatvanhatféleképpen mondták el, milyen egyedülállóként élni

TóCsa | 2022. Január 29.
Érdekes játékra invitálta követőit egy híresség a Facebookon. Arra kérte őket, hogy mondják el, hogy szinglik/egyedülállók, de ne használják hozzá ezeket a szavakat. Több mint 16 ezer hozzászólás érkezett. A legjobbakból válogattunk.

Vannak celebek, akik jóval többre használják a közösségi médiás felületeiket, mint szelfik posztolására és a különböző produkcióik reklámozására. Közéjük tartozik a színész a Don Jonból, az Eredetből és az 500 nap nyárból ismert színész, Joseph Gordon-Levitt is, aki rendszerint különféle feladatokat ad a követőinek, például kitesz egy fotót, és arra kéri őket, hogy írjanak róla egy sztorit tíz szóban, vagy arra kéri valamely ország lakóit, hogy küldjenek neki képeket az országukról.

Joseph Gordon-Levitt (Fotó: Jordin Althaus/E! Entertainment/Getty)

Gordon-Levittot érdemes követni, időnként tényleg nagyon szórakoztató feladatokkal rukkol elő. Nemrég például arra kérte a követőit, hogy írják körül, hogy szinglik, de ne használják ehhez a szingli vagy egyedülálló szavakat. A feladat több mint 16 ezer hozzászólást hozott, köztük sok vicceset, elgondolkodtatót, szellemeset és szomorút egyaránt, de az biztos, hogy végig nagyon szórakoztató volt olvasni a kommenteket. A számomra legkedvesebb hatvanhatot válogattam ki.

 

 

 

Exit mobile version