Felajánlaná egyik szemét testvére a megvakított Gabriellának, hogy láthassa gyermekeit

B.Esz. | 2022. Április 01.

Mi is beszámoltunk arról, hogy február elején egy 33 éves férfi kinyomta a volt barátnője szemét a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kemecsén. A férfi február 5-én este Kemecsén kereste fel volt barátnőjét, akit megöléssel fenyegetett, és olyan súlyosan bántalmazta, hogy a nő mindkét szemét elvesztette, látását már nem lehetett megmenteni, ezzel maradandó fogyatékosságot szenvedett. A férfi azóta börtönben ül. Az RTL Fókusz c. műsorának először nyilatkozott a megvakított nő a tragédia után, és elmondta, legnagyobb támasza, testvére, Róbert kész felajánlani az egyik szemét.

Gabriella a bűncselekményről és előzményeiről is mesélt a műsorban. A Facebookon ismerte meg a férfit, kapcsolatuk az első 3-4 hónapban jól működött. Aztán hirtelen pokollá változott az élete. Folyamatosan terrorban tartotta a férfi, kínozta és fenyegette. Gabriella többször is jelentette ezt a rendőrségnek, de érdemi változás nem történt.

Lakatos Gabriella és testvére (Fotó: RTL Fókusz screenshot)

A 22 éves édesanya élete egy szombati napon örökre megváltozott, amikor exe megjelent a házuknál és nem tágított onnan.

Hirtelen a semmiből elkapta a nyakamat, elkezdett vinni. Alig volt már hang a torkomban. Egyet tudtam kiabálni, és valahogy kicsúsztam a két keze közül, hogy Roli, segíts. De azt már nem hallotta senki

– mondta a nő a Fókusz riporterének.

A kemecsei nő a saját lábán ment be az ügyeletre, azonban a látását már nem tudták megmenteni. Gabriella családja nem adja fel, minden segítségre számítanak.

Testvére, Róbert, aki hajlandó lenne donorrá válni, hogy segítsen testvérének, a Fókusznak elmondta: 

Azt szeretnénk, ha Gabica újra látna. Jelenleg szüksége van akadálymentesített lakásra. Esztétikai beavatkozásokra. Jelenleg készül számára egy műszem.

Aki segítene szeretne a Gabriellának, a következő bankszámlaszámon megteheti:

Számlatulajdonos: Orosz Mira Norina

11773449-03088889

HU93 1177 3449 0308 8889 0000 0000

Közlemény: Lakatos Gabriella részére adomány

Exit mobile version