nlc.hu
Aktuális

A szemkinyomó rém tárgyalása

Zokogva kért bocsánatot a kemecsei szemkinyomó rém, a brutális tett óta Gabriella üvegszemekkel él

Állítja, sohasem fogja magának megbocsátani.

„Akinek idén szúrtam a szemét, annak jövőre ki is nyomom” – ilyen üzeneteket küldött, de videóban is életveszélyesen megfenyegette volt barátnőjét a kemecsei szemkinyomó rém, Gy. Attila. A férfi végül megkínozta, megverte és ki is nyomta a lány szemét azért, mert terhelő vallomást akart rá tenni egy korábbi ügy miatt. Az üzenetek tartalmát most a bíró olvasta fel a legutóbbi tárgyaláson – számolt be a Tények.

A megvakított fiatal nő, Gabriella megtörten ült a tárgyalóteremben, testvére támogatta a bíróságon. A brutális tett óta üvegszemekkel él, és nagyon megviselték a történtek. „Annyira ütött, hogy elájultam a padlón, és arra ébredtem fel, hogy rugdos” – elevenítette fel. Ügyvédje szerint exe előre eltervezte a kegyetlen bántalmazást, több fenyegető üzenetet is küldött a támadás előtti napokban Gabriellának. 

Az utolsó szó jogán a férfi sírva kért bocsánatot Gabriellától: „Nagyon sajnálom a sértettet, bocsánatot kérek tőle ezerszer. Tudom, nem tudom ezt jóvátenni soha, hisz magamnak sem tudok megbocsátani. Sőt azt is elmondta, hogy borzasztóan szerette volt barátnőjét: „Nem tudok szavakhoz jutni, hogy következhetett be. Annyira szerettem, hisz nem láttam, szinte vakon mentem. Bármilyen hülyeségem van, amit elkövettem, nagyon sajnálom, hogy így alakult, hogy így történt.”

Az ügyben napokon belül ítéletet hoz a bíróság. Ha elítélik a férfit, akkor különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés kísérlete miatt évekre börtönbe kerülhet.

A 33 éves Attilát amúgy elmeorvos is megvizsgálta korábban.

Mint azt megírtuk, Gy. Attila egy lakóház melletti szántóföldön a földre lökte a 22 éves kisgyermekes exét, majd összeverte és puszta kézzel kinyomta mind a két szemét; a nő el is vesztette látását. A szemén kívül az állkapcsa, szájürege, nyelve is csúnyán megsérült. Az emberölési kísérlettel gyanúsított férfi azt mondta az elfogása után, hogy nem emlékszik a történtekre. Egy korábbi ügyért is felelnie kell: egy másik exbarátnőjét egyszer fegyverrel fenyegette, és elvitte Kemecséről Hencidára.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top