nlc.hu
Aktuális

Hajtóvadászat indult a volt barátnőjét megvakító férfi ellen

Kegyetlenül megkínozta volt barátnőjét, a férfi ellen hajtóvadászat indult

A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

 A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrse testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy hencidai lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi 2022. február 5-én este kemecsei lakóhelyén felkereste volt barátnőjét, és a lakóház udvarán olyan súlyosan bántalmazta, hogy a 22 éves nő maradandó fogyatékosságot okozó sérüléseket szenvedett. A férfi a bűncselekmény elkövetése után ismeretlen helyre távozott, és azóta is szökésben van. A rendőrség elfogatóparancsot adott ki, és az állampolgárok segítségét kérik a férfi megtalálásában, írja a police.hu.

rendőrségi sziréna

Fotó: Pixabay

A Tények riportja szerint a férfi először puszta kézzel nyomta ki mindkét szemét a nőnek, majd egy árokba dobta és otthagyta áldozatát, akinek sikítását többen is hallották a környéken. A magatehetetlenül fekvő nőhöz több szomszéd, illetve az egyik testvére is odaszaladt segíteni. 

Ménes Dávid, az Országos Mentőszolgálat regionális szóvivője elmondta, hogy a mentésirányítás egy esetkocsit küldött a helyszínre, a kiérkező mentősök egy fiatal nőt találtak súlyos szemsérülésekkel. Azonnal infúziót kötöttek be, gyógyszerekkel csillapították fájdalmait, ellátás után azonnal kórházba szállították. Az áldozatot állítólag azóta többször is megműtötték, de a látását nem tudták megmenteni.

A fiatal nőnek van egy 4 éves gyereke, akit két hete óvodába sem vittek, mert a férfi folyamatosan a házuk körül mászkált és féltek tőle. A Tények úgy tudja, a támadó állítólag korábban már volt börtönben. Ráadásul úgy tudni, két éve decemberben már csaknem agyonverte a nőt, eltörte az arccsontját és a bordáit, illetve egyszer el is rabolta és napokig fogva is tartotta.

(via Blikk/ATV)

A Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen (NANE) Egyesület segélyvonalat tart fenn szexuális erőszak áldozatainak. A segélyvonal a 06-40-630-006-os számon érhető el hétfőn és pénteken 10–14, szerdánként pedig 14–18 óra között.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top