nlc.hu
Aktuális

Elmeorvos vizsgálja a volt barátnőjét megvakító hencidai férfit

Elmeorvos vizsgálja az exbarátnője szemét kinyomó férfit

A férfi tagadja, hogy emlékezne bármire.

Elmeorvos vizsgálja azt a minősített emberölési kísérlettel gyanúsított 33 éves férfit, aki két és fél héttel ezelőtt megöléssel fenyegette, majd mindkét szemére megvakította a volt barátnőjét Kemecsén – tudta meg a 24.hu Szilágyi Lászlótól, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség csoportvezető ügyészétől.

A gyanúsítás szerint Gy. Attila egy lakóház melletti szántóföldön a földre lökte a 22 éves kisgyermekes exét, majd összeverte és puszta kézzel kinyomta mind a két szemét; a nő el is vesztette látását. Testvére elmondta: védett házba vitték, a szemén kívül az állkapcsa, szájürege, nyelve is csúnyán megsérült. Az emberölési kísérlettel gyanúsított férfi azt mondta az elfogása után, hogy nem emlékszik a történtekre, és nagyon sajnálja az esetet. Egy korábbi ügyért is felelnie kell: egy másik exbarátnőjét egyszer fegyverrel fenyegette, és elvitte Kemecséről Hencidára.

„A legnagyobb hála van benne, hogy él” – megszólalt a megvakított kemecsei nő testvére

Elfogták a férfit, aki brutálisan bántalmazta és megvakította a volt párját Kemecsén (Fotó: Police.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top