nlc.hu
Család

Megszólalt a megvakított kemecsei nő testvére

„A legnagyobb hála van benne, hogy él” – megszólalt a megvakított kemecsei nő testvére

Egy védett házban lábadozik a 22 éves kemecsei nő, akit a volt párja brutálisan bántalmazott és megvakított.

Szörnyű támadás történt néhány napja a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kemecsén: egy 33 éves férfi olyan brutálisan bántalmazta a volt barátnőjét, hogy a nő mindkét szemére megvakult. A férfit pár napja elfogták, aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés kísérlete miatt folyik büntetőeljárás ellene.

A 22 éves fiatal anyát többször megműtötték a nyíregyházi kórházban, de a szeme világát már nem tudták megmenteni. Már elhagyhatta a kórházat, és egyelőre ismeretlen helyen, egy védett házban lábadozik, ahol bántalmazott nőknek nyújtanak menedéket – számolt be az RTL Híradó.

„A legnagyobb hála van benne, hogy él” – megszólalt a megvakított kemecsei nő testvére

Pár napja elfogták a férfit, aki brutálisan bántalmazta és megvakította a volt párját Kemecsén (Fotó: Police.hu)

Gabriella fivére azt mondta, testvére állkapcsa, szájürege és nyelve nagyon csúnyán sérült, mivel a támadó 25 méteren át a nyakánál felemelve vonszolta. Sok mindent újra kell majd tanulni a testvérének, akinek a családja mellett pszichológus is segít.

A legnagyobb hála van benne, hogy él, mert a kórházban nem az volt a tét, hogy fog-e látni, hanem hogy fog-e élni

– fogalmazott Gabriella testvére.

A család abban bízik, hogy a fiatal nő egyszer újra láthat majd, gyűjtést indítottak a számára, és szeretnének új életet kezdeni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top