Megható pillanatok II. Erzsébet családi fotóalbumából – galéria

H. Sz., Leéb Ádám | 2022. Szeptember 08.
Ritkán, vagy talán soha nem látott képeket mutatunk II. Erzsébet életéből.
London, England: Latest Portrait Of Britain's Princesses--From war pressed England comes this charming photograph of her two best loved young ladies--the two young Princesses, daughters of King George VI. This portrait was made April 17th 1940, on the fourteenth birthday of Princess Elizabeth, who is heiress presumptive of the British Crown. Little Princess Margaret Rose is nine years old.

London, Anglia:VI. György király lányai, a 14 éves Erzsébet hercegnő, a brit korona várományosa és a 9 éves Margit hercegnő 1940. április 17-én. (Getty Images)

Erzsébet és Margit a brit birodalom gyermekeihez intéznek üzenetet a II. világháború alatt 1940. október 10-én. (Getty Images)

II. Erzsébet autót szerel 1945-ben. (Fotó: CENTRAL PRESS / AFP)

Erzsébet és Margit Windsorban 1946-ban. (Photo by Lisa Sheridan/Hulton Archive/Getty Images)

Fülöp herceg és az akkor még hercegnő Erzsébet romantikus sétán Hampshire-ben a nászútjukon 1947-ben. (Photo by Topical Press Agency/Getty Images)

Erzsébet és Fülöp hivatalos eljegyzési fotója. (Getty Images)

A család piknikezik Balmoralban, Károllyal és Annával. (Getty Images)

1952 szeptembere: Erzsébet hercegnő és Károly herceg Balmoralban. (Fotó: Lisa Sheridan/Studio Lisa/Getty Images)

Lady Diana Spencer és Károly herceg a királynővel a Buckingham Palotában 1981 márciusában, azon a napon, amikor engedélyezték házasságkötésüket.  (Getty Images)

Diana hercegnő és II.Erzsébet királynő a Parlament nyitóülésére igyekeznek 1982 novemberében. Diana a Spencer tiarát viseli. (Fotó: Terry Fincher/Princess Diana Archive/Getty Images)

A királyi család tagjai boldognak tűnő időkben: a Braemar Highland Games-en Skóciában. A felvételen az anyakirálynő is szerepel. (Fotó: Kent Gavin/Mirrorpix/Getty Images)

Ritka pillanat: II. Erzsébet nevet, nem mással, mint unokája feleségével, Meghan Sussex-i hercegnével 2018-ban. A viszony később megromlott, Meghan már lépten-nyomon becsmérli a királyi családot (Fotó: Jeff J Mitchell/Getty Images)

Nem úgy, mint Katalin hercegné, akivel a jó viszonya mindvégig töretlen maradt. (Fotó: Phil Noble – WPA Pool/Getty Images)

Anya és fia, Károly, a leendő király. (Fotó: Sang Tan/WPA Pool/Getty Images)

A királynő már nem volt a régi, mióta imádott férje, Fülöp herceg tavaly elhunyt. (Fotó: Tim Graham/Getty Images)

A család (Fotó: Dominic Lipinski / POOL / AFP)

Exit mobile version