nlc.hu
Aktuális

Beatrix hercegnő férje is gyászol

Nem vette észre a tömeg, hogy Beatrix hercegnő férje is velük gyászol

Nem ismerték fel a bámészkodók Beatrix hercegnő férjét, aki a királynő halála kapcsán küldött virágokat és lapokat nézegette.

Hiába a felesége Beatrix hercegnő, Edoardo Mapelli Mozzit nem ismerte fel a londoni Green Parkban gyászoló tömeg. A férfi a II. Erzsébet halála kapcsán elhelyezett virágokat és képeslapokat nézegette csendben, amikor a fotóriporterek észrevették.

Beatrix hercegnő férje a gyászolók között (Fotó: Getty Images)

Beatrix hercegnő férje a gyászolók között (Fotó: Getty Images)

Az ingatlanfejlesztő, aki 2020-ban feleségül vette a királynő unokáját, Beatrixet, feleségével együtt részt vett szerdán a Westminster Hallban tartott istentiszteleten. Kedd este pedig a Buckingham-palotában volt, amikor megérkezett a királynő koporsója.

A kétgyermekes apa, aki a karantén idején vette feleségül Beatrix hercegnőt, a királynő halálának bejelentése után az Instagramon megosztotta az uralkodóról készült képsorozatot, a következő felirattal: „Hihetetlenül nehéz feldolgozni az elmúlt 24 órát. Hihetetlen nő, aki rendkívüli nyomot hagyott az egész világon. Ő volt a szikla, amelyre a modern Nagy-Britannia épült.”

Így folytatta: „Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy gyermekeink csodálatos időt tölthettek vele ezen a nyáron. Nyugodjon békében, felség. Nagyon fog hiányozni nekünk. Összetört szívvel.” (VIA)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top