Sztárok

Beatrix hercegnő kikészült az esküvője miatt, katasztrófának tűnik az egész

Szeptemberben jelentette be a yorki hercegi pár, hogy lányuk, Beatrix hercegnő férjhez megy. Az esküvőről akkor annyit lehetett tudni, hogy 2020-ban tartják, de már most kikészült a hercegnő.

Beatrix hercegnő és Edoardo Mapelli Mozzi, olasz iparmágnás szeptemberi eljegyzése óta sok mindent történt, ami miatt egyre biztosabb: II. Erzsébet unokájának nem olyan esküvője lesz, amilyenről álmodott. Mostani szakértők szerint éppen ezért valószínű, hogy nem is az Egyesült Királyságban tartják rendezik majd meg a nagy napot, hanem Olaszországban. 

Beatrix yorki hercegnő és Edoardo Mapelli Mozzi októberben Jean-Christophe Napoleon herceg és Olympia Von Arco-Zinneberg esküvőjén Párizsban (Fotó: Luc Castel / Getty Images)

A brit Express Angella Mollard királyi szakértőt idézte ezzel kapcsolatban. „Általánosságban nézve is érdekes nézni, ami Beatrix hercegnő esküvője körül történik, mert sok minden beárnyékolja a nagy napot.”

Megemlítette, hogy eleve összehasonlítják majd a testvére, Eugenia hercegnő esküvőjével, ráadásul a szokásoktól eltérően a jelek szerint a tervezők sem állnak sorba, hogy menyasszonyi ruhát álmodjanak Beatrix hercegnőnek.

Mindez lehet a folyománya annak a botránynak, amiben a yorki hercegnő édesapja, András herceg a főszereplő. Egyes értesülések szerint a szexbotrányba keveredett herceg nem is vezetheti oltár elé a lányát, és éppen a családja miatt nem tolonganak a tervezők se, hogy összemossák a nevüket a yorki hercegi család esküvőjével. 

Beatrix az apja BBC-interjúja óta teljesen maga alatt van, és lényegében csak az tereli el a gondoltait, amikor az esküvővel foglalkozik, de így is naponta sírva fakad, és a húgával együtt nagyon zaklatottak, feldúltak a család szexbotránya miatt. Egyesek szerint Beatrix összeomlása miatt könnyen lehet, hogy inkább egy csendes esküvőt tartanak majd, távol a nyilvánosságtól, és majd utólag egy fotót közölnek a nyilvánossággal, ahogyan az illik. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top