Aktuális

A nyilvánosság előtt vallott András herceg állítólagos áldozata a szexuális zaklatásról

Virginia Giuffre azt állítja, 17 éves korában többször is arra kényszerítették, hogy lefeküdjön a yorki herceggel.

A yorki herceg BBC-interjúja után Virginia Giuffre is megszólalt, a nő a BBC Panorama című adásában megerősítette: 17 éves korában többször is le kellett feküdnie András herceggel, mégpedig Jeffrey Epstein barátjának, Ghislaine Maxwellnek az utasítására – írja a Blikk.

Fotó: MTI / EPA / AAP / David Mariuz

Maxwell vitte el egy éjszakai bárba Londonban, ahol András herceg arra kérte, hogy táncoljon vele. A nő szerint a legrosszabb táncos volt, akit valaha látott, és ömlött róla a veríték. A klubból Maxwell házába mentek, aki a fiatal lánynak azt mondta az autóban, hogy András herceggel is azt kell csinálnia, amit Epsteinnel. Vagyis szexelnie kellett vele – emlékezett vissza a nő.

„Nem tartott sokáig, undorító volt. Utána ültem az ágyon, és nagyon mocskosnak éreztem magam” – mondta Giuffre az interjúban.

A nő állítása szerint, 2001-ben és 2002-ben többször is le kellett feküdnie a herceggel. A zaklatások miatt a brit uralkodóház tagját, II. Erzsébet királynő felnőtt gyerekét fel is jelentette.

A nő vádjait András herceg pár napja egy bizarr válaszokkal tarkított interjúban próbálta cáfolni. A herceg azt állította, hogy egyáltalán nem ismeri Giuffre-t. A közös képükről, amelyen az akkor 17 éves lánnyal látható, azt mondja, hogy manipulálták.

A nő az interjúban azt kérte britektől, hogy álljanak mellé. „Ez jóval több, mint egy mocskos szextörténet. Emberkereskedelemről és az erőszakról szól, és a királyi család egyik tagjáról” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top