Sztárok

A zaklatással vádolt András herceg közleménye meglepő: visszalép királyi kötelezettségeitől

András herceg megkérte édesanyját, hogy visszaléphessen a közélettől.

András herceg neve a Jeffrey Epstein-féle pedofilbotrány miatt lett felkapott mostanság. A yorki herceg tagadja, hogy részt vett volna az orgiákban, azonban pár napja előkerült pár fotó, amelyeken fiatal lányokkal látható, ezek pedig cáfolják a kijelentését. Pár órája közleményt adott ki a királyi család, amelyben András herceg arra kéri édesanyját, hogy visszaléphessen a közélettől.

Azt írja, az utóbbi napok történései alapján nyilvánvalóvá vált számára, hogy az Epsteinnel való egykori szövetkezés nem vet jó fényt a királyi családra, a munkájára és a jótékonykodásra, amelyre annyira büszke.

„Éppen ezért megkértem őfelségét, hogy nem belátható időre visszavonulhassak a közéleti kötelességeimtől, ő pedig engedélyt adott erre” – áll a yorki herceg közleményében, valamint hozzátette, továbbra is kitartóan harcol az erőszak ellen, és minden segítséget megad azoknak, akik a szexuális ragadozó áldozataivá váltak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top