Tóth Vera meghökkenve fogadja, amikor valaki nem ismeri fel

S.D.V. | 2023. Április 13.
Az énekesnő szerint felnőtt egy generáció, aki azt sem tudja, ki az a Tóth Vera.

Az előadó, aki rengeteget fogyott az elmúlt években, nem tagadja, hogy nagyon meglepődik, amikor valaki már nem ismeri fel az utcán, vagy egy fellépésen. Tóth Vera egyébként csaknem két évtizeddel ezelőtt, 2004-ben nyerte meg a Megasztárt, annak is az első évadát. 

„Tizenkilenc éves voltam, amikor megnyertem a Megasztárt. Most is fiatal vagyok, de azért már nem annyira, és ez egy rémisztő dolog, főleg egy nő számára. A kor az egy nagyon nagy szó, meg a szépség meg az ideálképek. Akkoriban egy nagyon jó világ volt. Másmilyenek voltak az értékrendek, szerintem a zsűri is másképp értékelt, másképp figyeltek minket, mi is másképp álltunk a dolgokhoz. Nem volt előttünk példa, nem volt az, mint most, hogy minden tehetségkutatóba tudatosan jelentkeznek az emberek, mert tudják, hogy országos hírnévre tesznek szert. A kisvárosban, ahol éltem, nagy szó volt, hogy valaki sztár. Most már mindenkiből lehet sztár” – magyarázta a Mokkában Tóth, majd így folytatta. 

„Valószínűleg tíz év múlva is énekelni fogok, és akkor is megismernek majd az utcán, de azért most már van olyan, hogy elmegyek egy jazzfesztiválra, és a beengedő kisfiú nem ismer meg engem, a nénit. Háromszor kérdezte meg tőlem, hogy melyik színpadra tetszik jönni énekelni? Egy generáció felnőtt azóta, hogy megnyertem a Megasztárt” – mesélte az énekesnő.

Fotó: TV2

Exit mobile version