nlc.hu
Aktuális

Tóth Vera az esküvőjéről

Tóth Vera az esküvőjéről: „Nem lesz józan a menyasszony”

Nemrég kérték meg az énekesnő kezét, most az esküvőről is beszélt.

Karácsonykor, három év együttlét után eljegyezte séf párja Tóth Verát, aki erről fotókat is megosztott a közösségi oldalán. „3 év: Kibontakozás, eufória, mélység, karantén, szimbiózis, nehézségek, magasságok, atomrobbanás, nihil, zárkózottság, nyitottság… Bármi jöhetett, megoldottuk, szavak nélkül is értettünk, értünk.. mindent. Három éve karácsonykor megfogtuk egymás kezét és úgy maradtunk, de jó is ez… Ő most megerősítette a harmóniát. Jó, hogy bízik bennem, még akkor is, ha néha csak egy »bohém élet vagyok«… Gyerekek! Van egy vőlegényem és egy kék gyémántom…” – írta akkor az énekesnő, aki most az esküvői terveiről is mesélt a Borsnak.

Tóth Vera az esküvőjéről

Tóth Vera az esküvőjéről (Fotó: RTL)

„A »menyasszonyságnak« van egy jó hangulata. Ilyenkor a párok egy szinttel feljebb lépnek a kapcsolatunkban, de mégis szabadok az esküvőig. A jegyes időszakot szeretnénk kiélvezni, őszintén megmondom, hogy még nem tűztük ki az időpontot és a részleteiről sem esett még szó” – mondta, majd hozzátette, mivel hedonista életvitelt folytatnak, így minden bizonnyal jellemző lesz ez az esküvőjükre is.

„Ennek fényében azt hiszem, az esküvőmön nem lesz józan a menyasszony…” – jelentette ki Tóth Vera.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top