Brutális gyilkosság áldozata lett egy kiskutya Jászkarajenőn

nlc | 2023. Április 28.
Maga a történet is csak 18 éven felülieknek ajánlott, annyira megrázó.

Csörnyei István, a Soul ín Soul – Lélek a lélekben állatvédő alapítvány egyik segítő munkatársa a Ripostnak mesélt arról, hogy brutálisan agyonvertek egy kiskutyát a pest megyei Jászkarajenőn. Az eset péntek reggel történt, a férfit egy barátja értesítette arról, hogy a négylábú szívszaggató nyüszítését lehet hallani a plébánia kertjéből.  

Tetőléccel verték agyon az állatot. Amikor az ismerősöm odaért, borzasztó látvány fogadta. A férfi, aki egyébként az önkormányzatnál dolgozik, mellette pedig tudtommal vadász, ott állt a vérbe fagyott kisállat mellett. Miközben hívták a rendőrséget, visszatartották a férfit, hogy ne menekülhessen el

– idézte fel a szörnyűséget István. 

Elmondása szerint az egész plébániát vér borította, az állat ugyanis megpróbált elmenekülni a támadója elől, aki végül az ottani kukába dobta szegény pára tetemét, de mire a rendőrség kiérkezett, már csak a vért lehetett látni benne, valaki elvitte a bizonyítékot. 

Hogy miért esett a férfi az állatnak, nem lehet tudni, de az biztos, hogy a rendőrség elvitte kihallgatni őt.  

A plébánosnak van két kutyája. Beszéltem vele az ügyről és azt mondta, hogy az állat éppen tüzel. Lehet, hogy a kiskutya hozzá akart bejutni. Mi nem tudjuk, hogy a férfinak mi baja volt az állattal, de remélem, megkapja a méltó büntetését, hiszen amit tett, az állatkínzás” – tette hozzá Csörnyei István. 

Exit mobile version