nlc.hu
Aktuális

Ugatás miatt agyonvert kutya

Vascsővel verte agyon egy anya és a fia a kutyájukat, mert ugatott

A nő fia korábban már emberre is támadt, aki később a kórházban belehalt sérüléseibe.

Vascsővel verte agyon egy anya és a fia a kutyájukat a baranyai Patapoklosiban, mert az nem akarta abbahagyni az ugatást. A szomszédok értesítették az állatvédőket, ők pedig a rendőröket. A nő fiát verekedés miatt már elítélte a bíróság, mert korábban úgy megvert egy férfit, hogy az néhány nap után meghalt a kórházban – írja az ATV Híradó

A kutya gazdája hétfő délután az állatvédőknek elmondta, hogy vascsővel verték agyon a kutyát, mert az állat egész nap ugatott. A nő állítja: nem bírták tovább a vonyítást. A rendőröket az állatvédők értesítették; az asszony, miután meglátta a kiérkező rendőröket, összeesett, és mentőt kellett hozzá hívni.

A nő fia nem ismeretlen a hatóságok előtt: 

február közepén 5 év börtönbüntetésre ítélte a bíróság, mert mankójával úgy megvert egy férfit, hogy a kórházban belehalt a sérüléseibe.

 

Az ítélet ellenére a tettes hazamehetett, mivel nem kapta meg a börtönbehívót.

Az anya később már azt állította a rendőröknek, hogy egyedül követte el az állatkínzást, de a híradók által megkérdezett ügyvéd szerint ha nem is ütött az elítélt férfi, ettől még egy újabb bűncselekményt követett el, hiszen
jelenlétével még valamilyen szinten erősítette az elkövetőben a szándékot, hiszen megakadályozhatta volna.

Nemrég megrázó kegyetlenséggel, 11 késszúrással végeztek egy kutyával Pécelen.

Kutyák ketrecben

Képünk csak illusztráció (Fotó: Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top