Játék közben harapott arcon egy kisfiút egy kutya Óbudán

nlc | 2023. Május 22.
Egy barátságosnak titulált kutya harapott meg egy kisfiút Óbudán, miközben játszottak. Az édesanya egy Facebook-csoportban osztotta meg a történetet és most a kutya gazdáit keresi.

Legutóbb egy kislány lett kutyatámadás áldozata, most pedig egy barátságosnak titulált kutya harapott meg egy kisfiút Óbudán, a Flórián téren. A történetet az anyuka osztotta meg egy Facebook-csoportban – írja a Metropol. Elmondása alapján sétálás közben találkoztak a kutyussal és a gazdáival, akiket megkérdeztek, hogy meg lehet-e simogatni a kutyát, mivel a kisfiú nagyon szereti az állatokat. A gazdák természetesen megengedték, mivel azt állították, hogy kutyájuk nagyon barátságos. Ezután labdázni, majd játszani kezdtek, azonban a kutya egyik pillanatról a másikra megfordult és arcon harapta a gyereket.

Egy kisfiú a kutyájával labdázik a kertben (Fotó: Getty Images)

Nem akarok senkit felelősségre vonni, hiszen ami történt, megtörtént, áldom az eget, hogy nagyobb baj nem lett

– írta az édesanya. 

Ennek ellenére az anyuka most a gazdákat keresi, mivel ha nem tudják megmutatni az állat oltási könyvét, akkor gyermekét többször is be kell oltani veszettség ellen.

A rendőrség tájékoztatta a lapot az esetről. A bejelentés május 19-én érkezett arról, hogy a III. kerületben egy pár kistestű kutyája megharapott egy fiút, miközben játszottak. A gazdák mentőt hívtak, azonban még a járőrök érkezése előtt elhagyták a helyszínt. A kisfiút a mentők kórházba szállították.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. Kerületi Rendőrkapitányság veszélyeztetés kutyával szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást az ismeretlen tettes ellen. 

Exit mobile version