nlc.hu
Aktuális

A kutyalánc helyett kutyaharapás a halál oka

Mégsem a kutyalánc fojtotta meg a tömörkényi kisfiút, drámai fordulat Danika ügyében

Új fejlemény derült ki a tragédia kapcsán.
kutyalánc

Nem a kutyalánc, hanem kutyaharapás okozta 3 hete az egyéves kisfiú halálát a Csongrád megyei Tömörkényben – ezt mondta az RTL Híradónak a boncolási jegyzőkönyvre hivatkozva Danika nagymamája. „A kutyákat elvitték. A hatósági állatorvos az elvitte őket. Ugye, hogy megtörtént a baj, és akkor másnap délután vitték el őket. Még ezt is én furcsállom, mert első körben azt mondták, hogy nem volt rajta kutyaharapás, a kisgyereken. (…) Fulladásos halál, kutyaharapás által. Ennyit tudunk a boncolási jegyzőkönyvből, amit kaptunk” – nyilatkozta.

A gyerek holttestét az édesanyja találta meg az udvaron, a kutyák mellett. A nő azóta elköltözött Heves megyébe, az anyósa szerint a kihallgatásán sem jelent meg, sőt a temetésen is furcsán viselkedett. „Ott álltunk, és ő csak a vége fele kezdett el sírni. De az is olyan volt, mintha erőltetett lett volna” – mesélte a nagymama, aki az apával együtt korábban arról is beszélt, hogy az anya a tragédia előtt sem nagyon törődött a kicsivel, többnyire az ágyban fekve nyomkodta a telefonját. 

A rendőrség nem nyilatkozott az ügyről, mondván, még tart a nyomozás, ami gondatlan emberölés miatt indult.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top