nlc.hu
Életmód

Zsámbéki kutyatámadás

Hat percen át marcangolták a kislányt a megvadult kutyák Zsámbékon

Több száz kutyaharapás érte a kislányt.

Gyanútlanul sétált hazafelé Zsámbékon az a kislány, akit hat agresszív kutya támadott meg. Az ebek ott harapták, ahol csak érték, a földre kényszerítették, mindezt pedig telefonon hallgatta végig a lány édesapja.

Fanni édesanyja, Lukács Gabi a Tényeknek mesélt a szörnyű esetről. „Mintha egy horrorfilmbe cseppentem volna bele” – fogalmazott. Az eset egy hónappal ezelőtt történt, a 13 éves kislány végtagjait vastag ruházata ellenére is több száz harapás érte, ezeket a nyomokat pedig egy életen át viselnie kell majd, ahogy ennek a lánynak is.

A kislány apját hívta, a telefonban a kutyaugatást és a kislány sikítozását lehetett csak hallani. Fanni hat agresszív kutyával nézett szembe, az összes kutya nekiesett, áthúzták egy kerítésen, hat percen át marcangolták.

A kislány segítségére apja sietett, akinek szintén megpróbáltak nekimenni a megvadult kutyák. A helyszínről azonnal a zsámbéki mentőszolgálatra siettek kocsival.

kutyatámadás

Fotó: Tények

Nyakas Gábor kutyatréner szerint egyértelműen a gazda felelőssége az eset, hiszen nem jöhettek volna ki a területükről, és rosszul voltak szocializálva. Szerinte nem sokon múlt, hogy Fanni nem szenvedett halálos sérülést. Az említett kutyákkal már addig is meggyűlt a helyiek baja. Az anya szerint nyolc kutyát szállítottak el a gazdától, jelenleg rendőrségi nyomozás van folyamatban.

Szeptemberben egy kerítés mögül kiszökő, megvadult kutya rángatott le egy 52 éves nőt a biciklijéről Tázláron, az asszony kézfejét nem sikerült megmenteni.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top