A Maglódi úton szorult be egy férfi a villamossínek közé, derékig ellepte a víz

nlc | 2023. Június 09.
A hirtelen jött esőzések miatt árvizek alakultak ki. Egy férfi a Maglódi úton szorult be a villamossínek közé és derékig ellepte víz.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a hirtelen jött felhőszakadás következtében több helyen is árvíz alakult ki, aminek több halálos áldozata is van.

Egy férfit segítenek ki a felgyülemlett esővízből, akinek a lába a villamossínek közé szorult a Maglódi úton 2023. június 9-én. A férfi feltehetően alábecsülte a víz mélységét, amikor megpróbált átkelni rajta és közben történt a baleset. A közelben tartózkodó férfiak segítségével tudta kiszabadítani a lábát (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

A Maglódi utat is teljesen elöntötte az esővíz, ezután pedig egy férfi a villamossínek közé szorult – írja a hvg.hu

A férfi valószínűleg nem feltételezte, hogy ilyen mélységű a víz, és megpróbált átkelni a síneken, de beszorult a lába és derékig ellepte a víz. Szerencsére a közelben lakók tudtak neki segíteni és kiszabadították a férfit. 

Az Országos Meteorológiai Szolgálat a felhőszakadás veszélye másodfokú figyelmeztetést adott ki Nógrád, Pest és Heves vármegyére. A záporokból, zivatarokból rövid időn belül akár 50 millimétert meghaladó eső hullhat.

Exit mobile version