Ezért rágott be Szoboszlai Dominik Sebestyén Balázsra

S.D.V. | 2024. Február 22.
A rádiós a véleményét is elmondta a futballistáról.

Sebestyén Balázs szerint a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya nem kedveli őt, méghozzá azért, mert évekig rossz véleményt fogalmazott meg a reggeli rádiós műsorában a magyar futballról. „Dominikot én nagyon kedvelem, de ő nem kedvel engem” – közölte Balázs, majd kifejtette a gondolatait. 

„Hát, a magyar futballról nem voltam túl jó véleménnyel, de most a magyar futball nagyon jó. Én tizenöt éve ekézem a magyar focit, ami most esetleg jó lesz az Eb-n. Ez neki rosszulesett” – magyarázta a sztár, majd így folytatta. „Egyszer kértek tőle autogramot, hogy »írja már alá a Balázsnak, mert a fia focirajongó«. És akkor azt mondta Dominik, hogy nem” – mesélte Balázs, ami szerinte egyértelmű célzás volt Szoboszlai Dominiktól. 

„Rendesebben kellett volna beszélni. Értem, hogy ez nekem szólt. A két gyerek egy hétig depressziós volt, azóta terápiára járnak, de mindegy” – viccelődött, végül így zárta a beszélgetést: „Gyerekek, ez jó. A magyar focisták és a futball megint ott van a méltó helyén, a gyerekek pedig Szoboszlai Dominikok akarnak lenni. Ez azt mutatja, hogy vannak jó játékosaink, akik példaképek a gyerekeknek” – szemlézte a Blikk. 

Szoboszlai Dominik (Fotó: Sebastian Frej/MB Media/Getty Images)

A Liverpool FC történetének harmadik legdrágább igazolása egyébként Szoboszlai Dominik volt, akiért az angol sztárklub 70 millió eurót (26 milliárd forintot) fizetett az RB Leipzignek. 

Exit mobile version