nlc.hu
Aktuális

Szoboszlai Dominik az Instagramon

Szoboszlai Dominik a legnépszerűbb magyar sportoló az Instagramon – De kik vannak mögötte?

Dzsudzsák Balázst is leelőzte.

Magyar válogatott labdarúgó, a válogatott csapatkapitánya, a Premier League-ben szereplő Liverpool támadó középpályása – elképesztő címeket tudhat a háta mögött a 22 éves Szoboszlai Dominik, aki nemrég ugyan szingli lett, a karrierje viszont a csúcsra tört. A fiatal sportolót a Liverpool FC 70 millió euróért (27 milliárd forint) kivásárolta a lipcsei szerződéséből, azóta pedig az egész világ figyelemmel követi a mindennapjait. Dominikot jelenleg 1, 7 millióan követik az Instagramon, mellyel megelőzte a 36 éves sportolótársát, Dzsudzsák Balázst, akinek ugyan szintén 1,7 millió követője van, viszont a HypeAuditor statisztikáiból kitűnik, hogy Dominik elérései, illetve a posztjaira érkező reakciói messze magasabbak a kollégájánál. 

Szoboszlai Dominik

Szoboszlai Dominik (Fotó: ARENA4)

De kik a legnépszerűbb magyarok az Instagramon? 

1. Palvin Barbara 20,4 millió

2. Vajna Tímea 2,2 millió

3. Szoboszlai Dominik 1,8 millió

4. Dzsudzsák Balázs 1,7 millió

5. Vasvári Vivien 1,2 millió

Mit szól Dominik a hirtelen jött sikerhez?

Korábban az Index készített egy hosszabb interjút a sportolóval, aki a lapnak elárulta, hogy nem zavarja, ha felismerik az utcán. 

„Ezzel jár, ha sikeres vagy, és ezt elfogadom. Ha odahaza vagyunk, igyekszem kevesebbet járni-kelni. Vagy lemegyünk a barátnőmmel a siófoki nyaralójukba, vagy Pesten, esetleg Székesfehérváron otthon vagyunk. Ahol megvan a kellő privát szféra. Nem szoktam eljárni sehova, néha elmegyek egyszer-egyszer bulizni, amikor pihenőt kapunk, de általában egy étterembe megyek, ha nem otthon maradok.” 

A focisták tarolnak

Az Európa-bajnok portugál labdarúgó, Cristiano Ronaldo rendelkezik egyébként a legtöbb követővel az Instagram felületén, emellett 2022-ben ő lett a legelső, aki elérte az 500 milliós követőszámot a platformon. Nem csoda, hogy egyetlen reklámposztért alsó hangon is elkérhet 750 ezer dollárt, vagyis 211 millió forintot és bizony, van, aki boldogan ki is fizeti. 

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top