nlc.hu
Trend

Szoboszlai Dominik meze a legkeresettebb

Szoboszlai Dominik meze fogy a legjobban, ő lett a Liverpool legnépszerűbb focistája

Odavannak érte a szurkolók.

Szoboszlai Dominik vezeti a mezeladási listát az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpoolnál.

A klub honlapja szerint a május 29. és szeptember 10. között eltelt időszakban: 

a magyar válogatott csapatkapitányának 8-as számú meze volt a legkelendőbb!

A német RB Leipzigtől a nyáron igazolt 22 éves futballista a klub történetének egyik legeredményesebb játékosát. Az egyiptomi Mohamed Szalah-t utasította maga mögé a rangsorban, amelynek harmadik helyét az ugyancsak új szerzemény, az argentin világbajnok Alexis Mac Allister foglalja el.

Augusztus legjobbja

A szurkolók szavazatai alapján Szoboszlai Dominik lett augusztus legjobb játékosa az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpoolnál. A magyar válogatott csapatkapitánya a klub honlapjának beszámolója szerint a gárda brazil válogatott kapusát, Alisson Beckert és az uruguayi csatárt, Darwin Nunezt megelőzve végzett az élen a voksoláson.

Szoboszlai Dominik

A Liverpoolban játszó Szoboszlai Dominik megtapsolja a szurkolókat a Wolverhampton Wanderers ellen az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott mérkőzés végén – Fotó: MTI/EPA/Vince Mignott

„Nagyszerű érzés, köszönöm mindenkinek, aki rám szavazott. Ez a kezdés számomra is meglepetés volt, köszönöm a srácoknak és a vezetőedzőnek, sokkal könnyebb, ha az ember ilyen segítséget kap. Ahogyan korábban is mondtam, próbálom a legjobbamat nyújtani és segíteni a csapatot” – nyilatkozta a magyar focista.

„Úgy gondolom, hogy mindig van hova fejlődni. Próbálok figyelni azokra a játékosokra, akik hosszabb ideje itt vannak, tanácsokat kérek tőlük, melyeket próbálok megfogadni” – jegyezte meg Szoboszlai, aki külön kiemelte a Liverpool fantasztikus szurkolótáborát is.

5-ből 5

Szoboszlai eddig a Liverpool mind az 5 bajnoki mérkőzésén végig a pályán volt, az Aston Villa ellen pedig megszerezte karrierje első gólját is a Premier League-ben. 

(MTI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top