nlc.hu
Trend

Nem kevés pénzért lehet Szoboszlai-mezeket vásárolni

Ennyibe kerülnek a Szoboszlai Dominik névvel ellátott mezek a Liverpoolnál

Szoboszlai Dominik lett a Liverpool történetének harmadik legdrágább focistája. A csapatnál a 8-as mezszámot kapta, a nevével ellátott trikókat pedig már meg is lehet vásárolni a Liverpool webshopján keresztül.

Ahogyan arról már korábban is beszámoltunk, Szoboszlai Dominik, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya az RB Leipzigtől a Liverpool FC-hez igazolt.

Szoboszlai Dominik irányítja a labdát a Magyarország - Litvánia mérkőzésen az UEFA EURO 2024 selejtező G csoportjában a Puskás Arénában 2023. június 20-án, Budapesten.

Szoboszlai Dominik irányítja a labdát a Magyarország – Litvánia mérkőzésen az UEFA EURO 2024 selejtező G csoportjában a Puskás Arénában 2023. június 20-án, Budapesten (Fotó: Szirtesi László/Getty Images)

A középpályás kivásárlási ára 70 millió euró volt, ezzel pedig Szoboszlai lett a Liverpool történetének harmadik legdrágább futballistája. 

A csapatnál a 8-as mezszámot kapta meg, amelyet egykor Steven Gerrard is viselt.

A magyar labdarúgó nevével ellátott mezek pedig már meg is jelentek a csapat webshopjában, nem kevés összegért – írja a Pénzcentrum

Szoboszlai Dominik mezéért 90,95 fontot, vagyis körülbelül 40 ezer forintot kérnek, a gyerekek méretére szabott mez pedig 70,95 fontba, vagyis 31 ezer forintba kerül, ehhez pedig még a kiszállítási díj is társul. 

A portál szerint ez nem kirívó összeg, hiszen minden liverpooli labdarúgó mezéért ennyit kérnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top