nlc.hu
Sztárok

Szoboszlai Dominik magánélete

Ennyi volt: Szoboszlai Dominik szingli lett

A magyar válogatott csapatkapitánya már nem él párkapcsolatban.

Szoboszlai Dominik és barátnője, Gécsek Fanni közösségi oldalairól eltűntek a közös fényképek, így a rajongók szerint egyértelmű, hogy a pár már külön utakon jár. A Blikk arról ír, hogy a hír igaz, és 3 év után vetettek véget a kapcsolatuknak. Bár az elmúlt hetekben rengeteget szerepeltek a brit médiában, a jelek szerint eddig tartott kettőjük viszonya. 

Szoboszlai Dominik és Gécsek Fanni

Szoboszlai Dominik és Gécsek Fanni (Fotó: Instagram)

Dominik vezeti egyébként a mezeladási listát az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpoolnál: a május 29. és szeptember 10. között eltelt időszakban a magyar válogatott csapatkapitányának 8-as számú meze volt a legkelendőbb! Korábban az Indexnek azt mondta, hogy még nem fordult meg a fejében, hogy hátralépjen, és ne a futballra koncentráljon.

„Nincs időm arra, hogy üljek és átgondoljam, hogy milyen életem van valójában, mert én mindennap ebben vagyok benne. A haverjaim mondják, hogy nem normális életet élek, nekem viszont ez lett a normális, hála istennek. De ettől még ugyanolyan ember vagyok, ugyanúgy el tudok menni bárhova. Az egyik haverom kamionos például. A másik tanul, a harmadik streamer, a negyedik focizik egy alacsonyabb ligában. Elmegyek az alacsonyabb ligába megnézni a barátom meccsét, kiülök és szotyizom a többi haverommal, és nem változtam meg olyan téren, hogy azt mondjam, hogy én ilyen emberek közé nem megyek. Beülök egy kamionos kajáldába, ahol büdös lesz a ruhám sajnos, de ugyanúgy beülök, mert ezen nem szerettem volna változtatni. Nyárra egyébként nagy tervem az is, hogy a cimborámat elkísérjem egy-két fuvarra, mert érdekel, milyen élet az övé” – nyilatkozta a fiatal futballista a lapnak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top