nlc.hu
Sztárok

Szoboszlai Dominik és Gécsek Fanni szakításáról beszélt Esterházy Mátyás menedzser.

Elmondta az igazságot a menedzser Szoboszlai Dominik párkapcsolatáról

Három év után szakított Szoboszlai Dominik és barátnője, Gécsek Fanni.

A Liverpool-focista Szoboszlai Dominik és modell barátnője három évig jártak egymással. A szakítás mozzanataként minden közös képüket eltávolították a közösségi oldalaikról. 

Szoboszlai Dominik

A Sportal tisztázni szerette volna a helyzetet, ezért megkeresték a futballista menedzserét, Esterházy Mátyást is. Szoboszlait azért sem szerették volna zavarni, mivel ő most a csütörtöki, LASK elleni Európa-liga meccsre koncentrál. 

Dominik magánélete eddig sem volt a kirakatban, ezután sem lesz. Fannival teljes békében úgy döntöttek, hogy különválnak. A jövőben nem kívánjuk ezt a médiában tovább kommentálni, kérem ennek tiszteletben tartását

– mondta Esterházy Mátyás.

Dominik vezeti egyébként a mezeladási listát az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpoolnál: a május 29. és szeptember 10. között eltelt időszakban a magyar válogatott csapatkapitányának 8-as számú meze volt a legkelendőbb! Korábban az Indexnek azt mondta, hogy még nem fordult meg a fejében, hogy hátralépjen, és ne a futballra koncentráljon.

Nincs időm arra, hogy üljek és átgondoljam, hogy milyen életem van valójában, mert én mindennap ebben vagyok benne. A haverjaim mondják, hogy nem normális életet élek, nekem viszont ez lett a normális, hála istennek. De ettől még ugyanolyan ember vagyok, ugyanúgy el tudok menni bárhova. Az egyik haverom kamionos például. A másik tanul, a harmadik streamer, a negyedik focizik egy alacsonyabb ligában. Elmegyek az alacsonyabb ligába megnézni a barátom meccsét, kiülök és szotyizom a többi haverommal, és nem változtam meg olyan téren, hogy azt mondjam, hogy én ilyen emberek közé nem megyek. Beülök egy kamionos kajáldába, ahol büdös lesz a ruhám sajnos, de ugyanúgy beülök, mert ezen nem szerettem volna változtatni. Nyárra egyébként nagy tervem az is, hogy a cimborámat elkísérjem egy-két fuvarra, mert érdekel, milyen élet az övé

– nyilatkozta a fiatal futballista a lapnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top