nlc.hu
Sztárok

Szoboszlai Dominik barátnője, Gécsek Fanni

Profi tenisztől a modellkedésig – Minden, amit Szoboszlai Dominik barátnőjéről, Fanniról tudunk

Nem csak a focistáért vannak oda az angolok.

Szoboszlai Dominikért egyszerre dobbant minden magyar futballszurkoló szíve, amikor kiderült, az RB Leipzigtől a Liverpool FC-hez igazolt. A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya évek óta ontja magából a gólokat, ezért nem csoda, hogy új klubja mélyen a zsebébe nyúlt, hogy megkaparintsa, ugyanis  70 millió euróért, azaz 26 milliárd forintért vásárolták meg. A 22 éves középpályásért lányok ezrei rajonganak, ám a szívét régóta lakat alatt őrzi a szintén profi sportközegből származó Gécsek Fanni. Éppenhogy aláírta milliós szerződését a focista, a brit sajtó figyelme egyből a 21 éves lányra szegeződött. De mit lehet tudni a fiatal szépségről? 

Szoboszlai Dominik és Gécsek Fanni

Fotó: Instagram

Az alma nem esett messze a fájától

Fanni édesapja, Gécsek Tibor kalapácsvető olimpikon, 9-szeres magyar bajnok, egyszeres Európa-bajnok és világbajnoki harmadik helyezett atléta, a Budai Tenisz Centrum társalapítója, miután befejezte profi pályafutását, maga is teniszezni kezdett, így nem meglepő, hogy lánya is rákanyarodott erre az útra. 

Fanni a teniszt tíz évesen, a versenyzéshez viszonylag utolsó pillanatban, kezdte el. Nagyon nagy elszántsággal csinálja. Az edzést, az iskolát, a versenyprogramot, a családi életünket, a magánéletét, a barátnőket, mindent az Édesanyja segítségével úgy hangol össze, hogy első a tenisz, a győzelem. Tizenöt éves kora óta bejárta fél Közép- és Dél-Amerikát, járt Venezuelától kezdve Kolumbiáig, Costa Rica-ig” – mondta egy korábbi interjúban a balancemozgas.hu-nak Tibor. 

Habár nagy tehetségnek tűnt, hivatalos versenyeredménye Fanninak 2019-ben volt utoljára, amikor a belga, Marie Benoit ellen veszített. Azóta a közösségi oldalai alapján inkább a modellkedésre és a tanulmányaira fektette a hangsúlyt. Jelenleg a Budapesti Nemzetközi Iskolán tanul marketing szakon. 

Behálózta Dominikot

A focista és az exteniszező 2020-ban került közel egymáshoz, amikor is Fanni szó szerint kinézte magának Dominikot. A lány állítólag TikTok-on írt rá a focistára, aki természetesen nem tudott ellenállni neki. A kapcsolatukat hónapokig titokban tartották, majd Fanni közzétett egy videót, mellyel lebuktatta magukat.

Habár a magánéletüket azóta is óvják a nyilvánosságtól, ma már sokkal többször osztanak meg közös tartalmakat, sőt Fanni, ha teheti, mindig a helyszínen szurkol élete szerelmének. A kapcsolatuk pár hónapja szintet is lépett, amikor egy kis kedvenccel bővült a családjuk. A maltipoo fajtájú kiskutyát Milónak nevezték el, de a focista az Instagramon csak a fiaként becézi. Lehet, ez gyakorlás a tényleges családalapításra, bár a jelenlegi helyzetüket tekintve az még várat magára, ugyanis Fanni a tanulmányai miatt nem költözik Liverpoolba kedvesével, hanem ingázni fog az otthona és szerelme között. 

A pletykák sem állhattak az útjukba

Áprilisban felröppent a pletyka, miszerint a már egy éve szingli Szabó Zsófi és a középpályás között van valami. A hír a Redditen kezdett terjedni, ahol valaki még egy fotót is megosztott arról, amikor a műsorvezető és a focista együtt buliztak, hozzáfűzve, látszott rajtuk, hogy több van köztük barátságnál. Ahogyan az egy profi sportolóhoz illik, Dominik válaszra sem méltatta a rosszindulatú szóbeszédet. Párjához hasonlóan, Fanni sem reagált, ám nem sokkal a híresztelés után sejtelmes fotót osztott meg közösségi oldalán, melyből egy új pletyka kelt szárnyra. Fanni ugyanis egy gyönyörű gyűrűt visel a fotón, melyből sokan azt gondolták: nem megcsalás van a háttérben, hanem Dominik a kezét is megkérte a lánynak. Ezt a hírt szintén nem erősítette meg egyik fél sem. 

Természetesen Fanni nagyon büszke Magyarország egyik legtehetségesebb futballistájára, nem győzi dicsérni az Instagram-oldalán: a 24 óráig elérhető történetében több fotót is megosztott Dominikról, az egyikhez pedig csak annyit írt: „Büszke barátnő”.

Az biztos, hogy a britek nem csak a focistát fogadtál kitörő örömmel, a bulvársajtóban Fanni szépségét méltatták és úgy jellemezték: „nemcsak szép, de esze is van”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top