Rendőrök elől menekült egy ámokfutó autós Kispesten, súlyosan megsérült egy másfél éves kisgyerek

S. Z. | 2024. Július 12.
Még gyerekülés sem volt az autóban. Egy 21 éves férfi ellen indult eljárás.

Egy másfél éves autóban ülő gyerek súlyosan megsérült, miután a kocsi sofőrje a rendőrök elől menekülve karambolozott – írja a Police.hu.

Július 11-én, csütörtökön 16 óra körül a Pest megyei közlekedési rendőrök az M0-s autóúton, Gyál közelében próbálták igazoltatni egy Suzuki sofőrjét, de a férfi nem állt meg, a rendőröket kikerülve elhajtott a Nagykőrösi út irányába.

A rendőrök követték az autót, ami aztán frontálisan ütközött egy Skoda személyautóval a XIX. kerületben, a Nagykőrösi út és a Hofherr Albert utca kereszteződésében.

A balesetet okozó férfi, női utasa és egy másfél éves kisgyermek súlyos sérüléseket szenvedett. Kiderült, hogy a sofőrnek nem volt jogosítványa, az autó nem rendelkezett forgalmi engedéllyel, és az utastérben nem volt gyerekülés sem.

Fotó: Police.hu

A másik autóban egy férfi és egy nő utazott, ők nem sérültek meg. A Suzuki a frontális ütközés előtt másik három gépkocsival is karambolozott. A sérülteket a mentők kórházba vitték.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség gyanúja miatt indított eljárást a 21 éves K. Márió valkói lakos ellen.

Exit mobile version