nlc.hu
Aktuális
Rendőrök elől menekült egy ámokfutó autós Kispesten

Rendőrök elől menekült egy ámokfutó autós Kispesten, súlyosan megsérült egy másfél éves kisgyerek

Még gyerekülés sem volt az autóban. Egy 21 éves férfi ellen indult eljárás.

Egy másfél éves autóban ülő gyerek súlyosan megsérült, miután a kocsi sofőrje a rendőrök elől menekülve karambolozott – írja a Police.hu.

Július 11-én, csütörtökön 16 óra körül a Pest megyei közlekedési rendőrök az M0-s autóúton, Gyál közelében próbálták igazoltatni egy Suzuki sofőrjét, de a férfi nem állt meg, a rendőröket kikerülve elhajtott a Nagykőrösi út irányába.

A rendőrök követték az autót, ami aztán frontálisan ütközött egy Skoda személyautóval a XIX. kerületben, a Nagykőrösi út és a Hofherr Albert utca kereszteződésében.

A balesetet okozó férfi, női utasa és egy másfél éves kisgyermek súlyos sérüléseket szenvedett. Kiderült, hogy a sofőrnek nem volt jogosítványa, az autó nem rendelkezett forgalmi engedéllyel, és az utastérben nem volt gyerekülés sem.

Összetört Suzuki, miután a rendőrök üldözték és ütközött

Fotó: Police.hu

A másik autóban egy férfi és egy nő utazott, ők nem sérültek meg. A Suzuki a frontális ütközés előtt másik három gépkocsival is karambolozott. A sérülteket a mentők kórházba vitték.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség gyanúja miatt indított eljárást a 21 éves K. Márió valkói lakos ellen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top