nlc.hu
Aktuális

Autós üldözés Budapesten

A rendőrök elől menekült a terepjárós Budapesten, karambolozott, majd felborult

Nem volt rendszáma a terepjárónak, ezért akarták megállítani a rendőrök.

Egy rendszám nélkül közlekedő terepjárót vettek észre a Készenléti Rendőrség beosztottjai az V. kerület Bajcsy-Zsilinkszky út és Alkotmány utca kereszteződénél 2023. március 21-én késő este – írja a police.hu és fotókat is mellékelt a kialakult helyzet illusztrálására.

A rendőrök meg akarták állítani az autót, azonban annak vezetője továbbhajtott, ezért szirénázva és kék lámpával követték. A menekülő jármű a Budapest, I. kerület Attila út és Alagút utca kereszteződésében 22.35 órakor 

áthajtott egy piros lámpán, nekiütközött egy másik autónak, majd felborult, miközben nekicsúszott egy taxinak is.

Felborult terepjáró autós üldözés után Budapesten

Felborult a rendőrök elől menekülő terepjárós (Fotó: Police.hu)

Az autó vezetőjét, a 38 éves D. Györgyöt elfogták, mely során kiderült, hogy vezetői engedély nélkül vezette a járművet. A fővárosi rendőrök a baleset helyszínelése során az egyik összetört autó sofőrjét is előállították mintavételre, mert felmerült az ittas vezetés gyanúja.

Balesetben csak az okozó sérült meg könnyebben, ezért kórházba vitték. A körülmények vizsgálatára a Budapesti Rendőr-főkapitányság indít eljárást.

A hétvégén egy BMW hajtott a járdára és gázolt el egy gyalogost, március 14-én a Hungária körúton hajtott a járdára egy autós, ő öt gyalogost sodort el. Februárban egy olasz sofőr gázolt halálra egy 23 éves nőt, aki a nyolcadik kerületi Harminckettesek terénél várta a villamost.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top