Szívszaggató videó: Lebombázott házhoz riasztották az ukrán tűzoltót, kiderült, hogy a saját otthona az

T.CS. | 2024. Augusztus 01.
Miközben a férfi szolgálatban volt, a felesége és a gyereke is otthon tartózkodott.

Az Ukrajna keleti részén található Kharkiv régió az orosz bombatámadások középpontjában áll. Különösen nagy gondot okoznak az ukrán védelemnek a repülők által kilőtt szárnyas bombák, melyek nem túl pontosak, viszont rendkívüli pusztítóerővel bírnak. A szárnyas bombákat az orosz hadsereg egyáltalán nem kizárólag katonai célpontok ellen veti be, gyakran hullanak civil területekre is, sőt sok esetről lehetett hallani, hogy még oroszországi területre zuhanva okoztak masszív pusztítást.

A szerdai nap során Velykyi Burluk település kapta az „égi áldást”. A légitámadás után a helyi tűzoltókat riasztották, akik azonnal rohantak segíteni. Kiderült, hogy az egyik tűzoltónak épp a saját házához kellett kivonulnia. A lebombázott házban tartózkodott a tűzoltó 37 éves felesége és a 10 éves kisfia. A nő meghalt a bombatámadásban, a fiút pedig égési sérülésekkel szállították kórházba – írja a United24Media.

Az esetről egy szívszaggató videó került napvilágra, melyen a tűzoltó látható az egykori háza romjai között, előtte pedig letakarva a felesége holtteste fekszik. A felvételen látszik, hogy a kétségbeesett férfit a kollégái próbálják vigasztalni.

Exit mobile version