nlc.hu
Aktuális
Kizárta anyját a lakásból egy kétéves gyerek

Kizárta az anyját a lakásból egy kétéves, a tűzoltók segítségét kellett kérni

Hiába rimánkodott az anyuka, csak nem nyitott neki ajtót a kisgyereke.
ajtó

A tűzoltókat kellett kihívni Budapesten, egy 11. kerületi lakáshoz, egy kétéves kisgyermek ugyanis kizárta az édesanyját. A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság egy vicces posztban számolt be az esetről, amely végül happy enddel zárult.

Megint hírt adtak magukról a Veszélyes Kétévesek! Az elmúlt héten újabb titkos akciót hajtott végre a Veszélyes Kétévesek földalatti szervezetének egyik, általunk meg nem nevezett tagja. A főváros 11. kerületben, miközben gyanútlan édesanyja éppen a távozó vendégek miatt kialakult örömfelhőben úszva intett búcsút a keszkenőjével, az addig együttműködő, angyali kétévesből előbújt a vendégség alatt visszatartott aktivista, és ádázul becsapta édesjó szülőanyja után az ajtót. A kétéves aktivista sem dörömbölésre, sem könyörgésre nem enyhült meg, így újabb vendégeket kellett hívni… a tűzoltókat” – írják.

A bejegyzésből kiderül, hogy végül secperc alatt megoldódott a helyzet: “A pszichológiai támogatásban is nagyszerű Szabó Rafael tűzoltó százados, szolgálatparancsnok egy plasztikkártyával pár másodperc alatt letörte a Veszélyes Kétéves ambícióit, akit édesanyja azóta szoros emberfogásban tart.”

Korábban egy nyíregyházi kétéves a 7. emeleti erkélyre zárta ki az anyját. Akkor is a tűzoltók szabadították ki szorult helyzetéből a szülőt. Az anya egyedül volt otthon a gyerekkel, az erkélyen telefonált, mikor a csöppség valahogy elfordította a kilincset. A nő ezek után a tűzoltókat hívta, akik daruval jutottak fel az erkélyre, majd az ajtót kéziszerszámmal nyitották ki.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top