Élve falta fel a krokodil az indonéz nőt – a szandálját és a testrészeit a folyóban találták meg

Sz.Cs. | 2024. Augusztus 26.
Kedd este brutális állattámadás áldozata lett egy indonéz nő. A helyi lakost fürdés közben támadta meg a krokodil, majd élve felfalta.

Brutális krokodiltámadás áldozata lett egy nő Indonéziában. A Maluku-szigetcsoporton egy 54 éves nőt falt fel élve egy krokodil – szúrta ki a 444. Az információk alapján a nő éppen egy Valu közelében lévő folyóban fürdött kedd este, amikor az állat rátámadt. 

„Az áldozat szörnyű módon halt meg, a kezeit és lábát felfalta egy körülbelül négy méter hosszú krokodil” – idézte az egyik helyi lap az egyik lakost. 

Brutális krokodiltámadás áldozata lett egy indonéz nő (Fotó: Pexels)

A hírek szerint a támadásra kedd este került sor. A nő eltűnése után a helyiek egy szandált és emberi testrészeket találtak a folyóban. Ezt követően riasztották a rendőrséget, akik azonnal a krokodil keresésére indultak. Miután megtalálták az állatot, partra húzták, majd a helyi televízió kamerái előtt darabolták fel.

Ekkor fedezték fel a krokodil gyomrában a nő maradványait. 

A hatóságok arra hívta fel a lakosság figyelmét, hogy legyenek nagyon óvatosak a régióban, mivel az ottani vízi területek a veszélyes ragadozók élőhelyei. A világ legnagyobb szigetországában, vagyis Indonéziában gyakoriak a krokodiltámadások, különösen a vidéki területeken, mivel arraféle az emberek gyakran fürdenek a folyókban. 

Exit mobile version