Alsónadrággal a fején rabolt boltot egy férfi Vácon

F.C. | 2024. Október 12.
Maszk helyett alsónadrággal takarta el az arcát a bolti rabló.

Alsónadrággal a fején rontott a boltba és egy tapétavágóval hadonászva követelte a pénzt egy támadó Vácon. A Tények riportja szerint egy zacskóba szerette volna pakolni a pénzt a kasszából, de a bátor eladó kizavarta a rablót az üzletből, akinek azonban így is sikerült kilopnia a kassza egy részét.

A 23 éves férfi akcióját rögzítette a biztonsági kamera, a rendőröknek a felvétel alapján rövid időn belül sikerült elfogni a rablót, aki pár utcával odébb, egy garázsban bújt el előlük. Hiánytalanul megtalálták nála az ellopott pénzt.

A kihallgatásán azt mondta, nem volt pénze, ezért döntött úgy, hogy kifosztja az üzletet. Maszk helyett pedig az alsónadrágjával takarta el gondosan az arcát, hogy ne legyen felismerhető. A fekete alsógatyára még egy lyukat is vágott, hogy kilásson rajta az akció közben.

A nyomozók őrizetbe vették, kezdeményezték a letartóztatását.

Furcsa rablásra már korábban is volt példa. Volt, hogy fekete harisnyát húzott a fejére a betörő, ám az is előfordult, hogy nejlonzacskóval próbálta álcázni magát egy rabló, vagy éppen női parókával a fején.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények – videó

Exit mobile version