Csirkemell roston sütve, párolt zöldségekkel, tejszínes gorgonzola mártással

Milli Perfecto | 2009. Április 21.

A hozzávalók:

A filét sózzuk, borsozzuk meg, és felhevített olívaolajon mindkét oldalát süssük meg. Amíg a hús sül, a megtisztított zöldségeket vajon pároljuk félpuhára, sózzuk, borsozzuk, majd fedjük le. Az alacsony zsírtartalmú Milli Főzőtejszínt gyorsforralóban forraljuk fel . Közben vagdaljuk fel a medvehagymát, majd a gorgonzolát habverővel keverjük bele a tejszínbe és forraljuk fel. Zárásként adjuk hozzá a medvehagymát, sózzuk, és borsozzuk!

Jó étvágyat!

Itt most meg is nézheted,

milyen egyszerűen készül el ez a finom fogás!

 

Még töb recept:

Tejszínes zellerkrémleves

Tejszínes burgonya 

Exit mobile version