Gasztro

Tejszínes burgonya

Tejszínes burgonyaA hozzávalók 4 személyre:

 

  • 1/2 kg burgonyachips
  • 1 l olaj
  • 1 l Milli Főzőtejszín Light 15%
  • 3 ág friss kakukkfű
  • só; zöldbors; fokhagyma

Forraljuk fel a Milli Light Főzőtejszínt. A zsírtartalma jóval alacsonyabb, mint az átlagos főzőtejszíneké, de ezt az íze és az állaga alapján biztos nem mondanánk meg. Ha már forr, akkor az összezúzott fokhagymát rakjuk a tejszínbe. Adjunk hozzá egy kevés sót, zöldborsot, és tegyük bele a chipset. Az egészet még egyszer forraljuk jól össze, és a végén friss kakukkfűvel fűszerezzük.

Jó étvágyat!

Itt most meg is nézheted,

milyen egyszerűen készül el ez a finom fogás!

Még több recept:

Tejszínes zellerkrémleves

Csirkemell roston sütve, párolt zöldségekkel, tejszínes gorgonzola mártással

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top