Gasztro

Csirkemell roston sütve, párolt zöldségekkel, tejszínes gorgonzola mártással

A hozzávalók:

  • 80 dkg csirkemellfilé
  • Csirkemell roston sütve, párolt zöldségekkel, tejszínes gorgonzola mártássalolivaolaj
  • 1 csomag zöldspárga
  • 1 csomag újrépa
  • 10 dkg angolzeller
  • 1 csomag újhagyma
  • 1 dkg medvehagyma
  • 2 dl Milli Főzőtejszín Light 15%
  • 6 dkg gorgonzola
  • 10 dkg vaj
  • zöldbors

A filét sózzuk, borsozzuk meg, és felhevített olívaolajon mindkét oldalát süssük meg. Amíg a hús sül, a megtisztított zöldségeket vajon pároljuk félpuhára, sózzuk, borsozzuk, majd fedjük le. Az alacsony zsírtartalmú Milli Főzőtejszínt gyorsforralóban forraljuk fel . Közben vagdaljuk fel a medvehagymát, majd a gorgonzolát habverővel keverjük bele a tejszínbe és forraljuk fel. Zárásként adjuk hozzá a medvehagymát, sózzuk, és borsozzuk!

Jó étvágyat!

Itt most meg is nézheted,

milyen egyszerűen készül el ez a finom fogás!

 

Még töb recept:

Tejszínes zellerkrémleves

Tejszínes burgonya 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top