Hozzávalók:
- 30 dkg füstölt lazac
- 2 dkg Wasabi
- 4.5 dl Milli Főzőtejszín Light 15%
- 2 dkg porcukor
- 1 fej lollo rosso
- 5 dkg madársaláta
- 1 dkg Frisée saláta
- 1 db lime
- 2 cl tökmagolaj; só; bors
Először is egy keverőtálba tegyük a wasabit, kevés sót, és porcukrot. Aztán öntsük hozzá a 4.5 dl Milli Light Főzőtejszínt. Fontos, hogy alacsonyabb zsírtartalmú tejszínt használjunk, hiszen ennyi egészséges hozzávaló mellé egészséges kísérő dukál. Ha megvan, akkor töltsük bele egy 0,5 l-es szifonba és 1 db patronnal habosítsuk fel. Némi habozás után jöhetnek a saláták. Lime lével, és tökmagolajjal ízesítjük, sózzuk, borsozzuk. A szeletelt füstölt lazachoz tálaláskor adjuk hozzá a pirítóst, a salátát, és a wasabi habot.
Jó étvágyat!
Itt most meg is nézheted,
Még több recept:
Házi taglatelle tejszínes vargánya gombamártással