Snidlinges árpagyöngyleves füstölt sonkával

nlc | 2009. Június 29.
Snidlinges árpagyöngyleves füstölt sonkával

Hozzávalók 4 főre:

Elkészítése:

Az olajban megpirítjuk a finomra vágott hagymát, hozzáadjuk a babérlevelet és az árpagyöngyöt. Felöntjük húslevessel, majd ha félig megpuhult, hozzáadjuk a megtisztított zöldségeket, illetve a tejfölt. Ha megfőtt, lével együtt veszünk ki az árpagyöngyből, összeturmixoljuk, majd visszaöntjük (így saját magával sűrítjük, nem szükséges hozzá például liszt).
Belefőzzük az apró kockákra vágott sonkát, majd megszórjuk a finomra vágott petrezselyemmel vagy snidlinggel, és tálaljuk.

Elkészítési idő: 30-35 perc
462 kcal/adag


A júliusi tartalomból:

• Bográcsban főtt ínyencségek
• Spórolós töltött finomságok
• Fogyjunk mediterrán diétával!
• Süssünk gyümölcsökkel!
• Tüzes ételek forró napokra

Exit mobile version