Chilis, szalonnás hotdog

nlc | 2009. Július 07.

Hozzávalók 4 személyre:

Elkészítés:

A virsliket vagy a kolbászokat egyik oldalukon hosszában óvatosan megvágjuk (ne vágjuk át teljesen), és a résbe beletömködjük a csíkokra vágott sajtot. Az így megtöltött virsliket körbetekerjük egy-egy szelet szalonnával, és előmelegített grillsütőn vagy kiolajozott tepsiben megsütjük őket. Közben néha fordítunk rajtuk egyet, így a szalonna minden része egyenletesen megsül.
A félbevágott hotdog kiflik belső részét serpenyőben, sütőben vagy a kenyérpirító rácsán megpirítjuk egy kicsit, majd megkenjük mustárral és ketchuppel.
A szeletekre vágott hagymát egy kis olívaolajon barnára pirítjuk, a savanyú káposztát összedaraboljuk. Mindegyikből egyenletesen teszünk a kiflik alsó felére, ráhelyezzük a megsült virsliket, és rátesszük a tetejét.


A júliusi tartalomból:

• Bográcsban főtt ínyencségek
• Spórolós töltött finomságok
• Fogyjunk mediterrán diétával!
• Süssünk gyümölcsökkel!
• Tüzes ételek forró napokra

Exit mobile version