Túrós borkorcsolya

Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács | 2012. December 11.

Túrós borkorcsolya

Hozzávalók:

  • csipetnyi só
  • forgatáshoz lenmag
  • forgatáshoz szezámmag
  • forgatáshoz napraforgómag
  • forgatáshoz fűszerpaprika
  • 15 dkg lila hagyma
  • forgatáshoz petrezselyem
  • csipetnyi bors
  • 1 dl tejföl
  • 50 dkg (rögös) túró
  • forgatáshoz tökmag
Kategóriaelőétel
Elkészítési idő10 perc
Nehézségi szintkönnyű

Elkészítés

A hozzávalókat elkeverjük, majd kisebb golyókat formázunk, és ízlésünk szerint megforgatjuk őrölt tökmagban, napraforgómagban, lenmagban, szezámmagban, fűszerpaprikában vagy aprított petrezselyemben.

Zöldségből vagy kenyérből falatokat vágunk, erre helyezzük rá a különböző fajtákat.

A túrós borkorcsolyák színessé és ízletessé teszik a napot.

 

További információk! 

Exit mobile version