Túrós borkorcsolya
Hozzávalók:
- csipetnyi só
- forgatáshoz lenmag
- forgatáshoz szezámmag
- forgatáshoz napraforgómag
- forgatáshoz fűszerpaprika
- 15 dkg lila hagyma
- forgatáshoz petrezselyem
- csipetnyi bors
- 1 dl tejföl
- 50 dkg (rögös) túró
- forgatáshoz tökmag
![](https://nlc.hu/themes/nlcafe/images/recept_kategoria.png)
![](https://nlc.hu/themes/nlcafe/images/recept_elkeszitesiido.png)
![](https://nlc.hu/themes/nlcafe/images/recept_szint.png)
Elkészítés
A hozzávalókat elkeverjük, majd kisebb golyókat formázunk, és ízlésünk szerint megforgatjuk őrölt tökmagban, napraforgómagban, lenmagban, szezámmagban, fűszerpaprikában vagy aprított petrezselyemben.
Zöldségből vagy kenyérből falatokat vágunk, erre helyezzük rá a különböző fajtákat.
A túrós borkorcsolyák színessé és ízletessé teszik a napot.