Szuper módszer mandarinhámozásra

nlc | 2013. December 09.
Lépésről lépésre mutatjuk a praktikus módszert.

Egy maláj női magazinban bukkantunk rá erre a kevéssé ismert módszerre, mellyel a megszokottnál nem csupán egyszerűbben és gyorsabban, de sokkal gusztusosabban juthatunk hozzá a mandarin vagy a narancs húsához.

 

1–2. Vágd le vékonyan a gyümölcs tetejét és alját, vigyázva, hogy ne vágj bele a húsába!

3. Hosszában vágd el valahol a héjat!

4. Hajtogasd ki a gyümölcs belsejét!

Íme, a végeredmény:

Forrás: jewelpie.com

Rögtön feláldoztuk a szerkesztőségben fellelhető egy szem mandarint, hogy kipróbáljuk. Működik, csak nekünk nem lett annyira tökéletes. Még gyakorolunk:

Szuper módszer mandarinhámozásra

Lépésről lépésre mutatjuk a praktikus módszert.

Exit mobile version